1 грудня - Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими

  Щорічно 1 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими в ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про пандемію, що швидкими темпами розповсюджується по усіма регіонами земної кулі.



З метою підвищення рівня знань, уявлень та розуміння щодо проблем, пов’язаних з ВІЛ/СНІДом, ризикованою стосовно ВІЛ-інфікування поведінкою практичний психолог, соціальний педагог Сокол А.О. провів інтелектуальну вікторину «Молодь проти СНІДу» з учнями 10 класу.



Також фахівцем психологічної служби спільно з вчителем біології Мозговою Т.В. було проведено інтелектуально-дидактичну гру «Володар кілець» для учнів 8-А класу, у ході якої обговорювались важливі та суперечливі питання щодо ризиків інфікування ВІЛ, особистої відповідальності; законів України, що стосуються попередження ВІЛ та захисту прав ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД в Україні.

Матеріали гри розроблено в рамках проекту Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» за підтримки Державного департаменту України з питань виконання покарань та Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.





Комментариев нет:

Отправить комментарий