День спонтанного прояву доброти

  Щороку 17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). У 1995 році його запровадили в американському місті Денвері і з кожним роком свято почало набувати все більшої популярності.

Девізом Дня спонтанної доброти можна вважати слова великого американського класика: «Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим».


До активної участі в заходах долучилися учні та педагоги початкової школи. Першокласники здійснили прогулянку «Садом добра», учні 2-х класів створили квітку добра та грали у гру «Правильно-неправильно» з використанням конструктора LEGO, учні 3-А класу створили паркан думок «Добрі побажання від добрих дітей».






 

Практичний психолог, соціальний педагог Сокол А.О. провів заняття з учнями 3-Б класу, у ході якого учні виготовили потяг добрих справ.

Під час ранкового кола з учнями 4-х класів педагоги провели вправу «Клубочок доброти» та розгадали зашифровані афоризми про доброту.







 Будьте добрими та уважними до інших, боріться з черствістю і байдужістю душі, а по завершенню заходів 17 лютого намагайтеся не змінювати своїх життєвих принципів та добрих традицій свята!


Комментариев нет:

Отправить комментарий