Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

 

Тиждень протидії булінгу – це другий щорічний комплексний захід, направлений на одночасну та всебічну роботу з протидії булінгу в закладах освіти.

З 18 по 22 вересня у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено ряд  просвітницько-профілактичних заходів, спрямованих на інформування школярів, їх батьків, педагогів про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування небайдужого ставлення до проблеми булінгу.

Члени учнівського самоврядування комісії прес-центру (голова учениця 10 класу Дмитрієва Софія) долучилися до випуску стінгазет та інформаційних плакатів «Стоп булінг!».

Практичний психолог, соціальний педагог Сокол А.О. провів лекторій для батьків учнів 4-Б класу на тему: «Шкільний булінг: що потрібно знати батькам?». 



З метою поглиблення знань знань учнів про булінг, його причини та наслідки фахівець психологічної служби провів гру-квест з учнями 7-Б класу «Зупинимо булінг разом!».




Класний керівник 2-Б класу Грудиніна Н.В. провела розвивальне заняття для учнів «Долоньки дружби», у ході якого здобувачі освіти переглянули відеоролик повчального змісту та виконали групову творчу роботу.




 Варто зазначити, що робота закладу освіти та всіх учасників освітнього процесу не обмежується хронологічними рамками проведення тематичних тижнів та акцій, а триває протягом навчального року. 

 




Комментариев нет:

Отправить комментарий